La Comissió de Formació de Pares i Mares organitza cada curs xerrades relacionades amb l’educació dels nostres fills.

La programació es fa mitjançant diferents vies, pot ser utilitzant l’oferiment de l’Ajuntament de Sabadell, a través dels seus departaments d’Educació i de Salut, o bé per exemple, les xerrades dels mateixos joves , integrats en diferents grups de la ciutat, on ens han explicat el que fan i les seves motivacions. Desde la Comissió volem fer una crida a tothom perque assistiu a les “Xerrades”. Creiem que a part de l’interès dels temes que es tracten, també és molt important l’oportunitat que pares i mares ens poguem trobar, conèixer i compartir inquietuts. A mida que els nostres fills es van fent grans, nosaltres cada vegada més ens anem deslligant del lloc on ells passen tantes hores, per aixó assistir a les xerrades és un bon motiu per tornar a estar junts i conèixer una mica millor l’ambient on es mouen els nostres fills. Us esperem!!

També en aquest apartat podreu trobar xerrades que es fan a altres centres i que considerem que poden ser d'interès per a Pares i Mares

Els companys de l'Ampa de la Escola industrial  ens proposem per el proper dilluns 3 de juny la xerrada:
 
"Xerrada sobre la incorporació de les noves tecnologies en la família , des de valors com la prudència, la responsabilitat i l'anticipació"

Lloc ; Sala actes Institut Escola Industrial
Hora: 19,30
 
 
Us hi esperem

Ampa Pau Vila

Pàgina 1 de 2

Cercar

logo fapac2