Sigues Soci de la teva AMPA

Us donem la benvinguda a l’AFA de l’Institut Pau Vila. Amb aquest espai volem donar a conèixer totes les tasques que realitza l’AFA. Som una associació sense afany de lucre en la qual intervenen les families dels alumnes del centre que, de manera voluntària, s’ofereixen per donar suport a les famílies i oferir serveis a l’alumnat i a les famílies fora de l’horari lectiu.

Des de la Junta de l’AFA, us animem que formeu part de l’associació perquè quan més socis siguem, més fortaleses i capacitats tindrem per a negociar amb el centre i amb els proveïdors dels serveis. Serem més representatius a l’hora de completar l’oferta acadèmica amb serveis addicionals molt atractius i interessants com les extraescolars, la gestió dels llibres, el suport econòmic a diferents iniciatives o un complet programa de xerrades. La quota és per família, independentment del nombre de fills i filles que tinguem a l’institut. Preu de soci: 35 €/any.  

Així mateix, us animem a col·laborar amb l’AFA assistint a les juntes per conèixer de primera mà quins temes treballem i com afecten a l’alumnat i les famílies.Val la pena implicar-s’hi per potenciar la qual itat educativa i vital dels nostres fills a l’institut. Que no us ho contin! Hi esteu convidats.

Aqui teniu en pdf en full de inscripció 2021 2022

 

Benvinguts al Ampa Pau Vila

 .

Cercar

logo fapac2