Aquí trobaras tot al referent a aquesta extraescolar. Ser membre del Ampa te avantatges

Full inscripció Ampa 2021 2022

Calendari extrescolars Pau Vila 2021 2022

Full inscripció Eina 2021 2022

imatge video tutorial l eina 2020 

DEURES DIRIGITS I REFORÇ
Dilluns i Dimecres de 16:00h a 17:30h o DImarts i Dijous de 16:00 a 17:30 h

L'extraescolar de REFORÇ té l'objectiu d'aconseguir acompanyar i guiar en els estudis a aquests nois i noies que així ho necessitin, ensenyant-los i aplicant les eines necessàries per tal que aprofitin al màxim el temps d'estudi: tècniques d'organització, resums, esquemes, etc.  que facin més fàcil el seu dia a dia.
És una activitat organitzada per l'Eina, amb el suport i seguiment de l'AMPA, amb el recolzament i el contacte directe amb els professors/es de l'institut i oberta a qualsevol recomanació o comentari dels pares/mares/tutors legals.
Els guies d'estudi sempre intentem que siguin exalumnes del Pau Vila que hagin finalitzat o estiguin finalitzant la carrera. Ells com a exalumnes coneixen molt bé l'institut i poden actuar com a model i guia per als estudiants. 

TALLER D’ESCACS

Dimarts de 16:00h a 17:00h
Aquesta extraescolar, pretén aconseguir que els alumnes o jugadors aprenguin a utilitzar la geografia del taulell, a relacionar i reconèixer les diagonals i els diferents sectors per finalment ser capaços de participar activament en tornejos dins i fora de l’escola.
Els ESCACS doncs, és considerat el JOC per excel·lència que al llarg de la història ha aportat més adeptes per les seves qualitats d'anàlisi, memòria, empatia, resolució de problemes, creativitat i acceptació de regles. Totes aquestes qualitats, són també totalment necessàries per al bon desenvolupament acadèmic i amb la pràctica, aquestes augmenten.
 

IMPORTANT:

Aquest any continuem demanem que envieu el full de inscripció juntament amb la copia del pagament de la quota del ampa Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Per el

Cercar

logo fapac2