Dimecres, abril 21, 2021

Aquest 2020-21 ja estan asignades , si en voleu alguna s'esta fent una llista de espera a CONSERGERIA . Que els vostres fills o filles , es dirigeixin als conserges per el tema de llista de espera . S'intentarà que tothom en tingui

El servei de taquilles del Pau Vila , no és un servei ofert per l'Ampa . Però hem rebut moltes consultes de Pares i Mares sobre el tema i per això us oferim aquest article per tal de poder aclarir-ho

Els nous alumnes que entren a primer de ESO  i a Batxillerat aquest any al Pau Vila i tots els altres que necessitin taquilla de altres cursos , hauran de sol.licitar la taquilla enviant un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. . En aquest mail hauran d'adjuntar el contracte de taquilla firmat i el comprovant bancari de la transferència. Una vegada fetes les sol.licituts es mira el nombre de taquilles sol.licitades i si en falten es procedeixen a comprar-ne per cobrir la demanda. Si ho demaneu a posteriori és possible que no hi hagin taquilles disponibles. La assignació de taquilles es farà en base a la data que heu fet l'ingrés. Per agilitzar els tràmits, es molt important que a les transferències feu constar el text taquilla i el nom del alumne ..

 

 

Benvinguts al Pau Vila

Fes-te soci

taquillas imatge 2 copia

feste soci

 

 

Web del Pau Vila

                                                                                 FAPAC

 

bibliopubligracia

                                                                                                    Biblioteca Pública de Gracia- Facebook

Contactar

contact flatTots els dimecres, de les 10:00 a les 13:00, hi haurà servei d'atenció presencial
 Us atendrà la Fina.

Biblioteca

biblio flatEl servei de biblioteca (Biblioteca pública de Gràcia) serà de dilluns a dijous de 4 a 8 de la tarda, a carrec de la Núria.

WWW

www flatSi tens suggeriments per millorar la nostra web, o si vols publicar una notícia sobre el Pau Vila, posa't en contacte amb nosaltres.